Közös Ló Blog

Közös Ló Blog

A Kickstarter is rákapcsol az élő videós közvetítésekre

2017. február 02. - Közös Ló Blog

ks_huzza_hero.jpg

A legnépszerűbb közösségi finanszírozási platform bekebelezte az élő videoközvetítésekre szakosodott partnerét, a Huzzát.

Úgy látszik, a legújabb videós és streames trendeket még a legnépszerűbb közösségi finanszírozási oldal, a Kickstarter sem hagyhatja figyelmen kívül. Éppen a minap jelentették be, hogy felvásárolták a Huzza nevű online videoszolgáltatással foglalkozó startupot, amely egyébként nem ismeretlen a Kickstarter vizein, hiszen a két vállalat tavaly novemberben kezdte együttműködését a Kickstarter Live nevű funkció bevezetésével.

A Kickstarter Live lehetőséget biztosít a különböző projektek ötletgazdái számára, hogy kampányaik alatt élőben közvetítsenek, illetve hogy hatékonyabban tudják felvenni a kapcsolatot esetleges támogatóikkal. Valahogy így:

Maga az élő funkció a Kickstarter szerint elképesztően jónak bizonyult azok számára, akik beépítették kampányaikba; az ilyen projektek több mint 74%-ban zárultak sikerrel. A Huzza felvásárlásával pedig a Kickstarter behúzhatja a második striguláját a tavaly márciusban bekebelezett Drip után.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy 2017 egyik legnagyobb trendje az online streaming és videószolgáltatások csúcsra járatása, ami elsősorban a közösségi médiában duruzsoló cégeknél érhető tetten. A YouTube mellett a Facebook már jó ideje óriási energiákat mozgósít saját videós tartalmainak fejlesztésére, de említhetnénk a szintén Zuckerberg-birodalomhoz tartozó Instagramot vagy éppen a Twittert, amely már jó ideje erőlteti a csiripelés melletti élő videós tartalmakat is.

Idén egyébként nem ez volt az első izgalmas vásárlási sztori, elég csak a Trellóra gondolni, amely immár az Atlassian tulajdona. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozoslo.blog.hu/api/trackback/id/tr5312176506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása